Het ging weer schier mit Erwin de Vries en Christof Bauwens

IMG_0469

Zaterdagavond verzorgden Erwin de Vries en Christof Bauwens een optreden in Ons Noabershoes in Veelerveen.

Het is zaterdagavond, even over zessen als Erwin de Vries z’n auto voor Ons Noabershoes parkeert. Breed lachend komt hij binnen, even handen schudden. Het is een tijd geleden dat hij in Ons Noabershoes op trad. Even bijpraten, dan over naar de orde van de dag. “Waar kunnen we het beste uitladen, want ik heb nogal wat spullen bij me”. We kijken of het aan de lange zijkant van de grote zaal voldoende droog is om alle benodigde apparatuur vandaar naar binnen te brengen. En gelukkig kan dat, scheelt heel wat meters sjouwen. “Heb je nog hulp nodig? Nee hoor ga jullie gang maar, ik red me wel”.

Het daarop volgende half uur is Erwin bezig met het uitladen van geluidsapparatuur, boxen, gitaren, microfoons, snoertjes, kabels etc. Intussen is Christof Bauwens, de vaste gitarist van Erwin, ook gearriveerd. Er wordt even gepraat en dan begint die ook met uitladen. Dan is het tijd voor een kop koffie. Snel weer verder met opbouwen, een kabeltje hier een snoertje daar. Gitaren worden opgesteld. Allerlei technische hoogstandjes worden aangesloten. Er wordt getest, geluisterd, gezongen en nog eens getest. Er is nog geen tijd geweest voor een gezonde maaltijdsalade.

Vanaf zeven uur komen belangstellenden Ons Noabershoes binnen. Ze kunnen nog niet de grote zaal in, dus wordt Lees verder …..

Rabo ClubSupport

 

GVV

GVV

Veelerveen,   oktober 2021

 

Rabobank Groninger Land draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen.  Ook de gymvereniging GVV  doet mee aan Rabo ClubSupport!

 

Van  4 t/m 24 oktober 2021 mogen leden van de Rabobank  Groninger Land vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde clubs. Elke stem is geld waard!  Wij van GVV ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen keer het bedrag dat een stem waard is.

 

Het is voor GVV belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze jeugd.

Het zou fantastisch zijn als jij, jou familie en vrienden stemmen geven aan GVV  tijdens de Rabo ClubSupport via de Rabo app of de website van de bank. 

 

Bedankt voor jouw steun!

Nieuwe containers voor GFT en restafval

 

logowewo

WESTERWOLDE – Alle huishoudens in Westerwolde krijgen binnenkort nieuwe containers voor GFT en restafval. De wisselactie start 29 maart en duurt tot ongeveer 21 mei 2021.

De omwisseling van containers gebeurt dorp voor dorp en wordt uitgevoerd door DVL milieuservice samen met afvalinzamelaar Omrin.

Opnamekraag en chip
De nieuwe grijze en groene containers hebben een opnamekraag en chip en zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. De chip is gekoppeld aan het adres waar de container bij hoort. Met deze chip registreert Omrin dat de container is geleegd. De PMD-container is sinds dit jaar niet meer nodig. Plastic, metaal en drinkpakken kunnen in de grijze container. Omrin haalt met machines het PMD uit het restafval.

Informatiebrief
Inwoners van de gemeente Westerwolde ontvangen één tot twee weken voordat ze de nieuwe containers krijgen een brief met informatie over de wisselactie. In de brief staat onder andere wanneer de nieuwe containers worden geplaatst, wanneer de oude containers voor het laatst worden geleegd en wanneer de oude containers worden opgehaald.

Inwoners die vragen hebben over de omwisseling van hun containers kunnen kijken op de website containerwisselwesterwolde.nl. Of op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met DVL milieuservice: (0800) 020 10 42.

Meer informatie over het afvalbeleid van Westerwolde staat op westerwolde.nl/afval.

 

Geraniumaktie 2021

GVV

GVV

Geraniumaktie 2021
Om uw voorjaar wat op te fleuren.
Gymvereniging Veelerveen heeft ook dit jaar een geranium-/hanging basket actie. U kunt kiezen uit :
Staande- of hanggeraniums in 3 verschillende kleuren.
Ook kunt u een hanging basket L ( 25 cm) of XL ( 30 cm) bestellen. De hanging baskets kunnen niet op kleur of soort plant worden besteld.
Er wordt geleverd wat er op dat moment in bloei is.
U kunt de bloemen bestellen door het invullen van onderstaande bon en deze in te leveren bij:
D. Bultena, Veelerveensterweg 53 te Veelerveen of
A. Rubingh, Venneweg 37 te Veelerveen.
De geraniums kosten 3 stuks voor € 5,50. Een hanging basket L kost € 10 en XL € 15.
De kosten moeten bij bestelling worden betaald.
Ook kunt u de bloemen bestellen door Lees verder …..