Aan de inwoners van Veelerveen jaarlijkse BBQ

 

IMG_3109

Zaterdag 7 juli a.s organiseren we voor de inwoners van Veelerveen onze jaarlijkse BBQ . Aanvang 17:00 bij Ons Noabershoes . Inleg voor leden van de Ver.Van Plaatselijke Belangen Veelerveen 10 euro p.p . Niet leden 12.50 p.p . Kinderen t/m 12 jaar 6 euro p.p . Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden via de beheerder van Ons Noabershoes. 0597 541488 of via info@veelerveen.eu of bij het bestuur , uiterlijk 2 juli a.s . We hopen dat veel inwoners ( jong en oud ) aanwezig zullen zijn .

Ver. Van Plaatselijke Belangen Veelerveen

Veel dorpsverenigingen kunnen steeds lastiger bestuursleden vinden

_MG_1679

Dorpsverenigingen kunnen steeds moeilijker vrijwilligers vinden voor een bestuursfunctie. Dat blijkt uit een enquête van RTV Noord onder 69 dorpsverenigingen in de provincie Groningen.

Niet overal kommer en kwel

Toch zijn er ook dorpsverenigingen waar er geen probleem is. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Vereniging voor Plaatselijke Belangen in Veelerveen. Daar worden dorpsbewoners actief betrokken bij het opstellen van de dorpsvisie. Dat levert vervolgens tal van acties op die in het dorp georganiseerd worden.

‘Deze manier van werken heeft ervoor gezorgd dat bewoners zich veel meer betrokken voelen bij het dorp en daardoor ook gemakkelijker zijn te benaderen voor vrijwilligersklussen’, aldus Pieter Huttinga van Plaatselijk Belang Veelerveen.

( Bron Rtv Noord )

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/194957/Dorpsverenigingen-kunnen-steeds-lastiger-bestuursleden-vinden

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

2979764770

Westerwolde Rijgt 2018, 10 dagen tuinen en kunst van 15 t/m 24 juni in de regio Westerwolde. Het thema is ‘op ’n riege!’.

De tuinen zijn stuk voor stuk uniek door de verscheidenheid in aanleg, sfeer en grootte en dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ook binnen de uitingen van kunst is de variatie groot. Bovendien organiseren zij een gevarieerd muziekprogramma met uitvoeringen op onverwachte locaties. Iedere tuin zal daarom een verrassing zijn.

Tijdens Westerwolde rijgt zijn alle deelnemende tuinen gratis te bezoeken.

Tien dagen tuinen en kunst

Tijdens Westerwolde rijgt zijn meer dan Lees verder …..

Werkzaamheden waterleiding

logo

I.v.m. werkzaamheden(schoonspoelen van de leidingen) is er mogelijk een iets lagere druk op de waterleiding en kan er troebel water uit de kraan komen. Als het water troebel, bruinachtig van kleur is, kunt u het beste de kranen in huis even dichthouden. Na een half uur is het bruine water meestal wel uit de hoofdleidingen verdwenen. Vervolgens het water goed laten doorstromen totdat het weer helder is. Troebel water is niet schadelijk voor de gezondheid. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

( VEELERVEEN B.L. Tijdenskanaal West B.L. Tijdensweg Bovenvenneweg Heuvelslag Loosterweg Tussenvenneweg Venneweg VRIESCHELOO Esdoornweg Industrieweg Koeweg Loosterweg Meidoornweg Ribesweg Wedderweg )