Uitvoering zangvereniging DES Veelerveen

watermarked-jeroen733

De gemengde zangvereniging D.E.S. uit Veelerveen houdt op zaterdag 20 januari haar jaarlijkse uitvoering in Ons Noabershoes te Veelerveen.

Er worden op deze feestelijke avond diverse liedjes gezongen. Na de zang treedt toneelvereniging Tangervolk uit Jipsingboertange op met het toneelstuk “Een erfenis vol verrassingen”. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen. De avond begint om 19.30 uur. Kaarten à € 5,- aan de zaal verkrijgbaar.

Jan Henk de Groot met theatertour “Tachtig Tammo” in Veelerveen.

Jan Henk de Groot

Jan Henk de Groot

 Zaterdagavond 27 januari 2018 treedt de groningstalige singer/songwriter Jan Henk de Groot op in Ons Noabershoes te Veelerveen met z’n theatertour ‘Tachtig Tammo”. ‘In ‘Tachtig Tammo!’ neemt troebadoer Jan Henk de Groot je mee naar Westerdiepsterdallen, het kleinste dorp van Nederland, waar het kampvuur brandt, de wijn rijkelijk vloeit en de tijd lijkt stil te staan. Onthaasten, het kalmer aan willen doen is het actuele thema van zijn theaterprogramma. Vandaar de titel: ‘Tachtig Tammo!’; een gevleugelde uitspraak die in de jaren ’90 te lezen was op verkeersborden langs de Kielsterachterweg in een poging om automobilisten gas terug te laten nemen.
Jan Henk verstaat de kunst om van de kleine dingen in het leven een bijzonder liedje te maken. Platenzaak ‘Evelyntje’, jeugdliefde ‘Janine’, therapeutisch ‘Vuurtje kieken’ en het zoeken naar‘Evenwicht’. Het komt allemaal voorbij.    Gas los en genieten!

Aanvang van het optreden is 20:00 uur. Kaarten ad € 10,- kunt u reserveren via: info@veelerveen.eu of via de beheerder van Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen tel: 06-51596817.   Na 18.00 uur: 0597541488.

Samenwerken leidt tot een zeer geslaagde Nieuwjaarsvisite in Veelerveen.

 Supergezellige nieuwjaarsvisite in Veelerveen

MISS SOPHIE EN BUTLER JAMES

MISS SOPHIE EN BUTLER JAMES

Het is vrijdagavond 5 januari, even over zevenen als ik het parkeerterrein bij Ons Noabershoes oprij. Vanavond is voor het eerst sinds jaren weer een nieuwjaarsvisite voor de inwoners. De Ver. van Plaatselijke Belangen Veelerveen heeft het initiatief genomen om dit gebeuren nieuw leven in te blazen. Een eerste aanzet hiertoe is gegeven in een brainstormsessie met verenigingen en andere groeperingen uit Veelerveen alsmede sportschool De Wenakker in oktober 2016. De gesprekken hebben in 2017 een vervolg gekregen met als resultaat een nieuwjaarsvisite voor het dorp, waarbij een aantal verenigingen zorgen voor de invulling van deze avond. De sfeervol verlichte zaal zou om

Lees verder …..

Vereniging van Plaatselijke Belangen Veelerveen blaast nieuwjaarsvisite nieuw leven in.

gelukkig_nieuwjaar_0

Onder het motto voor het dorp, door het dorp, organiseert de vereniging van plaatselijke belangen Veelerveen samen met andere verenigingen en groepen uit Veelerveen, alsmede sportschool de Wenakker een gezellige nieuwjaarsvisite op

Vrijdag 5 januari 2018 van 20:00 tot 22:30 in Ons Noabershoes.

Enkele verenigingen voeren een act op of zingen. Er worden beelden vertoond van de verenigingen en andere groepen die actief zijn in het dorp. Lees verder …..