De StroatklinkerS sloten serie winterconcerten in Ons Noabershoes af

De stroatklinkers in Ons Noabershoes

De stroatklinkers in Ons Noabershoes

Zaterdag 22 maart jl. was de laatste van een serie van 4, door Plaatselijke Belangen Veelerveen georganiseerde (koffie)concerten in Ons Noabershoes te Veelerveen. De serie werd afgesloten met een wervelend optreden van de groningstalige bluegrass-formatie De StroatklinkerS, die ook uitstekend uit de verf komen met Ierse folk en razendsnelle rock- en rollnummers. Naast veel eigen werk, veelal geschreven door frontman zanger/gitarist Bob Heidema, werden er diverse vertolkingen gespeeld, o.a. van Ede Staal en Boudewijn de Groot . Daarnaast kwamen met regelmaat engelstalige nummers voorbij, o.a. van Van Morrison en The Beatles. Klapstuk van de avond waren echter de door Adrian Farmer, het snarenwonder uit Engeland gezongen nummers van Johny Cash. De geleasede viool van Harry “Rieu” Jansen is uitgebreid besproken en Henk Bloupot ging zelfs even solo met z’n accordeon door de zaal. Kortom het was een heel gezellige avond. De StroatklinkerS is een vriendenclub, die staan voor een stuk vakmanschap en entertainment, doch bovenal ontzettend veel speelplezier uitstralen. En alleen dat is al een lust voor het oog. De vele positieve reacties waren na afloop dan ook niet van de lucht. De concerten krijgen in november een vervolg, waarbij u optredens kunt verwachten van Erwin de Vries, Bert Hadders, Alex Vissering en JanHenk de Groot.

_MG_8643_MG_8658_MG_8621_MG_8661_MG_8599_MG_8587

Bob Heidema

Bob Heidema

 

De stroatklinkers in Ons Noabershoes

De stroatklinkers in Ons Noabershoes

_MG_8736_MG_8750

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.