27 september is Veelerveen het decor van Burendag en Dag van het Dorpshuis

Buren Dag & Dag van het Dorpshuis

Buren Dag & Dag van het Dorpshuis

Aan de inwoners van Veelerveen,

Veelerveen, 16 augustus 2014.

Beste dames en heren, jongens en meisjes,

Zoals u in de laatst verschenen Kraante hebt kunnen lezen is zaterdag 27 september Burendag en Dag van het Dorpshuis. Dagen die in het leven zijn geroepen door Douwe Egberts en er o.a. voor bedoeld zijn om mensen samen te brengen en gezamenlijk een projekt uit te voeren in en voor het dorp. Het Oranjefonds ondersteunt dit door onder bepaalde voorwaarden een subsidie beschikbaar te stellen. Wij willen die dag gebruiken om o.a het vuil in het dorp op te ruimen. Daarnaast willen we Ons Noabershoes

buitenom een grote schoonmaakbeurt geven. Dat betekent dat o.a. de wanden van het sportzaalgedeelte van z’n groene aanslag zal worden ontdaan m.b.v. een hoogwerker en hogedrukreinigers. Daarnaast worden alle boeidelen, ramen en kozijnen gewassen en het onkruid tussen de tegels verwijderd. Tevens willen we de blokhut van een nieuwe verflaag voorzien en de zandbak aan de voorkant schoffelen en ontdoen van onkruid evenals het plein en de parkeerplaats. Dit alles kunnen we realiseren mits u ons daarbij de helpende hand biedt door u als vrijwilliger beschikbaar te stellen. U kunt zich daarvoor voor 30 augustus a.s. aanmelden bij het bestuur, de beheerder van Ons Noabershoes of via het mailadres: bestuur@veelerveen.eu . We willen de dag om half tien beginnen met een gezamenlijk kop koffie in Ons Noabershoes, waarna we aan de slag gaan. Tegen twaalf uur gaan we daar gezamenlijk een broodje eten, waarna we de werkzaamheden hervatten tot alles gereed is. We willen de dag afsluiten met een BBQ voor het dorp die om 17:00 uur begint bij Ons Noabershoes. Daarvoor kunt u zich aanmelden via bijgaand formulier of via het eerder genoemde mailadres: bestuur@veelerveen.eu . We hopen dat u hierbij in groten getale aanwezig zult zijn.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Ver. van Plaatselijke Belangen Veelerveen

 

Ondergetekende meldt zich aan voor de dorps-BBQ op zaterdag 27 september a.s.  bij Ons Noabershoes, aanvang 17:00 uur.

Aantal personen …………

Naam: …………………………………………………

Adres: ………………………………………………..

Woonplaats: ………………………………………….

De bijdrage bedraagt 5 euro p.p., te voldoen bij aanmelding.

 

Dit formulier kunt u inleveren op de volgende adressen:

M. Clemen, Veelerveensterweg 34

H. van Gaalen, Ruiten A Kanaal West 1  20

A. Rubingh, Venneweg 37

J. Hammer, B.L. Tijdensweg 41

Eetcafé De Zuidvenne

P. Huttinga, Veelerveensterweg 47

N.B.: Bent u slecht ter been en kunt u niet op eigen gelegenheid bij Ons Noabershoes komen, maar wilt u toch graag meedoen aan de BBQ, belt u dan naar: 541842, u wordt dan gehaald en gebracht.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.