Buren dag in Veelerveen was zeer geslaagd

Burendag 2014

Burendag 2014

Zoals u in de laatst verschenen Kraante hebt kunnen lezen was zaterdag 27 september Buren dag en Dag van het Dorpshuis. Dagen die in het leven zijn geroepen door Douwe Egberts en er o.a. voor bedoeld zijn om mensen samen te brengen en gezamenlijk een project uit te voeren in en voor het dorp. Dit jaar hebben we dit voor het eerst gehouden, met 20 vrijwilligers hebben we o.a vuil in het dorp opgeruimd en Ons Noabershoes rondom een grote schoonmaak

beurt gegeven. De wanden van het sportzaal gedeelte is van z’n groene aanslag ontdaan met behulp van een hoogwerker en hogedrukreinigers. Daarnaast werden alle boeidelen, ramen en kozijnen gewassen en het onkruid tussen de tegels verwijderd. Tevens is de blokhut van een nieuwe verflaag voorzien en de zandbak aan de voorkant geschoffeld en ontdaan van onkruid evenals het plein en de parkeerplaats.

Rond half 1 hebben de vrijwilligers een lunch aangeboden gekregen en zijn daarna weer hard aan het werk gegaan zodat we met ons allen op tijd klaar waren voor de dorps barbecue. Ook de dorpsbarbecue was wederom geslaagd, ruim 50 veelerveensters kwamen naar Ons Noabershoes en met z’n allen gezellig bijkletsen en heerlijk eten.

_MG_1624_MG_1626_MG_1643_MG_1646_MG_1672_MG_1679_MG_1730_MG_1732_MG_1740_MG_1741

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.