Leden jarige gymnastiekvereniging GVV gehuldigd

12189720_881729375258717_6789222749582105075_n

De gymnastiekvereniging GVV uit Veelerveen hield zaterdag 31 oktober een reünie voor leden, oud-leden en (oud) bestuursleden in ons Noabershoes in Veelerveen. Hier werd een aantal leden gehuldigd.

Op 20 oktober vorig jaar bestond de gymnastiekvereniging GVV uit Veelerveen 65 jaar. Dit werd, een jaar na dato, gevierd met een reünie voor leden, oud-leden en (oud) bestuursleden.

Met 95 reünisten was de gymzaal in Ons Noabershoes goed gevuld. De zaal was opgeleukt met diverse kledingstukken wat in de loop der jaren door leden van de gymnastiekvereniging tijdens uitvoeringen is gedragen. Ook werden er films en foto’s aan het publiek vertoond.

Wethouder Bart Huizing, die onder anderen Sport in zijn portefeuille heeft, overhandigde de vereniging een enveloppe met inhoud en huldigde deze avond een aantal leden. Eén daarvan, Minie Schutte, is al 60 jaar lid van GVV! Maar ook de volgende dames zijn al heel veel jaren trouw lid:

Sinie v.d Berg 40 jaar lid
Maria Clemen 30 jaar lid
Sieneke Feiken 45 jaar lid
Alie Rouppé 40 jaar lid

Zij kregen door Bart Huizing een speld van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie uitgereikt. Alie Rouppé was niet op de reünie aanwezig. Zij werd maandag j.l. tijdens de step-les verrast met een speld en een boeket bloemen.

Voor de reünisten was het een gezellige dag met herinneringen ophalen, oude- en nieuwe ontmoetingen en lachen om oude foto’s en filmfragmenten. Rond half zes was er een gezamenlijke broodmaaltijd. Daarna ging het feest nog tot in de kleine uurtjes door.

Foto’s: Tedo Swarts. Kijk ook eens op Facebook Veelerveen voor nog meer foto’s.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.