Bellingwedde reikt Vrijwilligersprijs 2015 uit tijdens nieuwjaarsvisite(26-01-2016)

De gemeente Bellingwedde nodigt alle inwoners en relaties van harte uit voor haar nieuwjaarsvisite op dinsdag 26 januari 2016 om 19.30 uur in dorpshuis De Voortgang in Wedde. Deze avond reikt wethouder Lea van der Tuin de Vrijwilligersprijs 2015 uit.
De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente zou op woensdag 6 januari jl. al plaatsvinden, maar kon door de ijzel niet doorgaan.

Burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff trapt het programma om 20.00 uur af met een toespraak. Vervolgens reikt wethouder Lea van der Tuin de Vrijwilligersprijs 2015 uit. Aansluitend is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

logo

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.