VV Veelerveen speelt met bijzondere toeschouwer John Panhuysen gelijk tegen THOS

John Panhuysen bezocht gisteren VV Veelerveen.

Afgelopen zondag stond de competitiewedstrijd Veelerveen – THOS op het programma. De wedstrijd begon om 14.30 uur. Het was een van de weinige wedstrijden in de vijfde klasse die vandaag niet afgelast was.

Ook was er een bijzondere gast aanwezig. Op uitnodiging van VV Veelerveen kwam John Panhuysen helemaal uit Amsterdam om de wedstrijd te zien. De 63-jarige John Panhuijsen reist al dertig jaar elke zaterdag en zondag door Nederland om de thuis- én uitwedstrijden van alle amateurvoetbalclubs bij te wonen. Van de in totaal 2.400 amateurclubs heeft hij nu al 1431 bezocht.

John Panhuysen reist per trein. Aangezien de aansluiting vanaf het station in Winschoten met het openbaar vervoer naar Veelerveen slecht is werd hij door leden van VV Veelerveen per auto van de trein gehaald. Speciaal hiervoor waren op de auto door Wim Eelsing van Beeldend Media stickers met het logo van VV Veelerveen aangebracht.

In de kantine van VV Veelerveen kreeg Panhuysen een shirt met het nummer 1431 aangeboden; de stand van de wedstrijden die hij tot en met vandaag heeft bezocht. Het werd een spannende wedstrijd dat eindigde in 1-1 gelijkspel.

Ook RTV-Noord journalist Henk Elderman kwam naar het sportpark in Veelerveen om een reportage te maken voor de rubriek ‘Het wel en wee van de vijfde klasse E’.

Foto’s: Brigitte Stam

vv Veelerveen

vv Veelerveen

thumbs_IMG_7966 thumbs_IMG_7991 IMG_5085

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.