Jaarlijkse dorpsbbq wederom succesvol

Foto Brigitte Stam

Foto Brigitte Stam

Zaterdag 1 juli jl. was de dorps-barbecue die jaarlijks door de Ver.van Plaatsel. Belangen wordt georganiseerd. Zo’n 70 belangstellenden vonden onder een stralend zonnetje de weg naar Ons Noabershoes. Ieder vond een plekje, of in de tent op het terras of in het eetcafé. Ook waren er wederom een aantal nieuwe inwoners van ons dorp. Vlot werden er over en weer de contacten gelegd. Gesprekken en ontmoetingen rondom de twee barbecues deden de rest. In het eetcafé stonden schalen met diverse soorten vlees

, stokbrood met kruidenboter, diverse salades, vruchten en pudding opgesteld. Onder het genot van een drankje werden menig karbonade, hamburger en andere vleessoorten verorberd. We kunnen terugkijken op een zeer gezellige, geslaagde avond, die volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen, met een pluim voor het team van Eetcafé De Zuidvenne.

IMG_2972 IMG_2976 IMG_2982

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.