Hét Joop Toorn Horecatoernooi

Veelerveen

Ook dit jaar vindt met Pinksteren het Kroegentoernooi plaats. Dit jaar echter op de Tweede Pinksterdag vanwege competitieverplichtingen op de Eerste. De eerste fluitsignalen klinken om 12.00 uur op het sportpark in Veelerveen.

Het aantal deelnemende teams is minimaal 15 dit jaar. Zij spelen in twee poules op drie velden om de felbegeerde Joop Toorn Horecabokaal. Café Brio uit Blijham verdedigt de titel. De andere teams komen onder meer uit Bellingwolde, Veelerveen, Vlagtwedde, Wedde en Winschoten. Dat belooft weer een hoop gezelligheid.
Om de sportiviteit te benadrukken wordt deelname van dames van harte aanbevolen.

De vrijwilligers van de voetbalvereniging Veelerveen zullen er alles aan doen om het toernooi soepel te laten verlopen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Omdat de teams al op 11.30 uur present moeten zijn, zijn er broodjes gezond en een kopje soep verkrijgbaar. Maar ook de broodjes hamburger, braadworsten en gehaktballen ontbreken natuurlijk niet.

De organisatie hoopt op een zonovergoten, gezellige, sportieve dag!

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.