Kleinschalig en intiem optreden Ralph De Jong

RalphDeJongh-aankondiging-nvc7skslqvlzrz99xt1y5mtj918rrx6jsa98izfb1u

Ooit werd Ralph ontdekt door niemand minder dan Harry Muskee en inmiddels hoort hij zelf bij de grote namen. We zijn dan ook bijzonder trots dat hij op zaterdag 24 november komt optreden in ons eetcafé.

Een optreden van Ralph de Jongh levert gegarandeerd onvergetelijke herinneringen op. Hij lijkt uit een grenzeloze energiestroom  te kunnen putten. Zijn hele lijf en ledematen lijken wel onderdeel van de muziek te worden. Hij speelt niet enkel de muziek, hij wordt de muziek! Ralph de Jongh is, met recht, een echte sensatie in de Nederlandse muziekwereld.

Op het moment dat muziek je kan raken en je het kan meebeleven is dat een onvergetelijke ervaring. Om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten om dit te bewerkstelligen aanwezig zijn, hebben we ervoor gekozen om het concert in het eetcafé zelf te laten plaatsvinden. Hierdoor zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je zit (of staat) dicht bij Ralph de Jongh in een knusse omgeving.

voor meer info op https://onsnoabershoes.com

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.