UEFA C YOUTH TRAINERS DOEN OPLEIDING IN VEELERVEEN

Ook dit seizoen koos de KNVB weer voor het sportpark Veelerveen als opleidingslocatie. De komende weken worden op de woensdagavonden de (jeugd)trainers opgeleid voor hun diploma UEFA C Youth.

Binnen het amateurvoetbal zijn veel jeugdteams actief (zowel prestatief als recreatief). Elk van deze teams vraagt om de juiste Trainer Coach. De taken van een Trainer Coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van jeugdspelers.

Daarnaast is de Trainer Coach onderdeel van de vereniging. De opleiding Trainer Coach III Jeugd is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het – met succes – uitvoeren van deze taken. De opleiding Trainer Coach III Jeugd wordt georganiseerd door de districten van de KNVB onder supervisie van de KNVB Academie te Zeist. Deze opleiding is een UEFA C opleiding.

Wij zijn zeer verheugd dat de KNVB wederom voor ons sportpark heeft gekozen. Ook vorig seizoen waren wij een opleidingslocatie.

Er zijn 13 deelnemers die binnen 7 maanden 19 keer op een woensdagavond bijeen komen. De lesgever is Jan Veenhof. 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.