Nieuwjaarsvisite

Op vrijdag 4 januari organiseert de Vereniging van Plaatselijke Belangen Veelerveen een gezellige nieuwjaarsvisite.

Op vrijdag 4 januari wordt van 20:00 – 22:30 uur in Ons Noabershoes in Veelerveen een gezellige nieuwjaarsvisite georganiseerd. Enkele verenigingen verzorgen een aantal acts. De zangvereniging D.E.S. zingt liederen, waarbij ze worden begeleid door leden van de voormalige djembé-groep Veelerveen. Daarnaast wordt een optreden van twee speciale gasten verwacht. Tussendoor wordt een rondje bingo gespeeld.

Er is volop gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie/thee, een oliebol en/of een drankje terug te kijken op het oude jaar en vooruit te kijken naar wat 2019 ons gaat brengen. De presentatie is in handen van Tedo Swarts. Hij verzorgt tevens de muzikale omlijsting.

gelukkig_nieuwjaar_0

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.