Prachtig optreden van Bob & Adrian in Veelerveen

Het is zondag 24 maart, 10.15 uur. Vandaag is er het koffieconcert met Bob Heidema en Adrian Farmer in Ons Noabershoes.

Karin en haar team hebben reeds de nodige voorbereidingen getroffen. Stoelen staan gereed, de geur van verse koffie komt je tegemoet en de cake is gesneden. Bob stoeit nog wat met de geluidsapparatuur en Adrian tokkelt op een van de snaarinstrumenten die ze gedurende het concert gaan gebruiken.

Vanaf 10:15 uur komen belangstellenden gestadig aan binnen. Handen worden geschud en er wordt onder het genot van een kopje koffie nog even gezellig gekeuveld. Bob & Adrian zitten zich inmiddels in alle rust voor te bereiden op wat gaat komen.

Om 11:00 uur is het eetcafé afgeladen vol. Bob & Adrian beginnen rustig met een instrumentaal nummer. Daarna volgen afwisselend nummers van de CD’s “Vrizze Wichter, Knap Stoaltje en Vlaigende Grunneger” van de Stroatklinkers. Daarnaast is er ook ruimte voor de CD “Allain” die Bob solo heeft uitgebracht en de prachtige nieuwe CD van Adrian “Blue Eyes”, z’n eerste solo CD. Met zo heel af en toe een uitstapje naar een nummer die niet van hen zelf is zoals Gordon Lightfoot en Johny Cash, is het een prachtig, zeer gevarieerd optreden waarbij Adrian excelleert door z’n virtuoos spel op de verschillende snaarinstrumenten en Bob door z’n prachtige, soms smeuïge en dan weer ontroerende verhalen. Dit alles smelt samen tot prachtige luisternummers waar het publiek volop van geniet. Tegen kwart over een kunnen ze dan ook een daverend applaus in ontvangst nemen.                                                                                                  

Het laatste koffieconcert van dit winterseizoen vindt plaats op zondag 21 april (1e paasdag) m.m.v. Jan Henk de Groot met aansluitend voor de liefhebbers een paasbrunch en als afsluiter het traditionele noten schieten. Kaarten kunt u reserveren via: info@veelerveen.eu of via de beheerder van Ons Noabershoes, tel: 06-51596817. Na 18.00 uur: 0597541488.

Voor het volgend seizoen is het streektoalprogramma inmiddels nagenoeg rond en kunt u optredens verwachten van: Marieke Klooster & Trio Philip Baumgarten (theatertour: De nieuwe jas van Ede), Edwin Jongedijk, Harry Niehof, Jan Henk de Groot (nieuwe theatertour: De wolf is trugge) en Irene Wilkens & Sikkom Kult.

DSCN0321DSCN0323

DSCN0322DSCN0321

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.