Op 2 juli a.s. wordt tweede informatiebijeenkomst over de aanschaf van zonnepanelen georganiseerd

Plaatselijke Belangen Veelerveen, Werkgroep Duurzaamheid Veelerveen en Buurkracht bundelen nogmaals hun krachten. Op 2 juli a.s. wordt tweede informatiebijeenkomst over de aanschaf van zonnepanelen georganiseerd.

zonnepanelen-2

Bewoners in Veelerveen en omgeving die de informatieavond van 13 mei jl. hebben gemist en toch interesse hebben om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen, zijn op dinsdag 2 juli om 19:30 uur wederom van harte welkom in Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen. De Werkgroep Duurzaamheid Veelerveen en de Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen zijn samen met Buurkracht Veelerveen nogmaals aan de slag gegaan met een aanbod voor zonnepanelen en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Veelerveen. Dit kwam o.a. tot uiting in de in 2017 uitgebrachte Dorpsvisie. Een groep enthousiaste bewoners heeft daarom de krachten gebundeld en wil voor alle bewoners aan de slag met een mooi aanbod voor zonnepanelen. Zij hebben hiervoor verschillende offertes van enkele leveranciers uit de regio vergeleken, samen met een onafhankelijk energieadviseur op basis van kwaliteit, service en prijs. Tijdens de bijeenkomst wordt

het geselecteerde aanbod gepresenteerd. De leverancier zal op de avond  enkele zonnepanelen en omvormers bij zich hebben. De gemeente Westerwolde zal die avond haar visie op duurzaamheid geven alsmede informatie verstrekken over duurzaamheidsleningen. Veelerveen is het eerste dorp in de gemeente Westerwolde dat op zo’n manier met duurzaamheid aan de slag gaat.

Aanmelden
Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnepanelen worden verzocht zich aan te melden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Tevens kan men zich aanmelden via: info@veelerveen.eu. Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen en met de leverancier een datum voor de schouw van de woning (meterkast/dak) afspreken. Er is volop ruimte om uw vragen te stellen.

Buurkracht is samen energie besparen                 

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. www.buurkracht.nl

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.