Concert Nederlandse blueslegende Ralph de Jongh in Veelerveen

 

unnamed Foto : Edwin Fabriek

 

Niemand minder dan Nederlands blueslegende Ralph de Jongh zal samen met o.a. Ewa Pepper zaterdag 6 juli ‘Ons Noabershoes’ in Veelerveen op zijn grondvesten laten schudden. Het belooft een uniek optreden te worden, alleen al door de bijzondere samenstelling van het trio en de samenwerking met violiste Ewa Pepper. (Samenstelling: Ralph de Jongh | Gitaar/Zang, Nico Heilijgers | Basgitaar, Elmore James van Doodewaard | Drums en Ewa Pepper | Viool.)

Ralph de Jongh is een uitblinker in overbrengen van zijn muziek op het publiek. Hij durft vanuit zijn hart en ziel te spelen en is een ware creatieve geest. Blues, recht uit het hart, puur en met een rauw randje. Samen met Nico en Elmore James vormt Ralph op deze avond een trio dat garant staat voor een avondje stampende en dampende blues. Ralph de Jongh hoort tot de absolute top blues artiesten en treedt regelmatig op grote podia op.

Extra bijzonder is het feit dat violiste Ewa Pepper het trio op 6 juli in Veelerveen zal aanvullen. Ewa is een veelgevraagde violiste die al op menig internationaal podium heeft geschitterd. Ze is een ware kameleon en kan een scala aan stijlen aan. Het ene moment speelt ze klassiek en het andere moment werkt ze samen met een bekende DJ. Ze staat erom bekend dat ze iedere noot speelt als ware het de laatste en heeft een

bijzonder improvisatietalent. Ralph en Ewa delen een bijzondere chemie op het podium.

Voor deze speciale gelegenheid wordt Ons Noaberhoes omgetoverd tot een ontspannen lounge waar het heerlijk toeven is. Het publiek kan zich verheugen op een avond vol beleving met muziek die recht uit het hart komt, topartiesten die vol passie op het podium staan en genieten van het samenspel en de wisselwerking met het publiek, heerlijk verkoelende drankjes, lekkere hapjes en een fantastische en gastvrije sfeer.

Het concert begint zaterdag 6 juli om 21.00 uur. De zaal is vanaf 20.15 uur open. Voor die tijd is er gelegenheid om in het eetcafé een hapje te eten of alvast gezellig op het terras te genieten van een (speciaal) biertje. Wil je dit unieke concert niet missen? Koop of reserveer dan kaarten. Een kaartje kost €17,50 per stuk. Koop je je kaarten online? Dan ontvang je €2,50 per ticket korting en betaal je slechts €15,- per persoon. Tickets en informatie via www.onsnoabershoes.com (0597-541488).

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.