De Truckrun voor mensen met verstandelijke beperking door Veelerveen

HEADER_WDB_2019e

Op zaterdag 10 augustus 2019 organiseert de Week der Besten na het succes van voorgaande jaren voor de 8e keer een truckrun voor mensen met een beperking. Mensen met een beperking kunnen als bijrijder mee voor een rondrit door het mooie Westerwolde. Het is de bedoeling deze mensen een onvergetelijke middag te bezorgen. Chauffeurs en eigenaren van vrachtwagens stellen belangeloos hun vrachtwagens voor de Truckrun ter beschikking.

Vanaf 10.00 uur start de aankomst van de vrachtwagens op het evenementen-terrein aan de Onstwedderweg in Vlagtwedde.

Na de officiële opening van de Week der Besten start tussen 13.00 en 13.30 uur de Truckrun.

Er komt een nieuwe route van de Truckrun:

De route gaat ook door ons mooie Veelerveen. Misschien is het leuk om rood wit blauwe vlaggen of oranje vlaggetjes buiten op te hangen omdat het thema “Ik Hou Van Holland “is. Leuk voor de chauffeurs en de mensen die mee rijden

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.