Toneelvereniging VIP speelt hilarische klucht in Ons Noabershoes

Hilarische klucht in Ons Noabershoes Veelerveen

Stel je hebt samen met je zus een leuk, klein pension opgezet. De zaken gaan goed en de kamers zijn goed bezet. Maar dan lees je in de krant dat er al weer een pension in de regio de deuren moet sluiten. Het schijnt dat er inspecteurs stiekem als gast inchecken om de boel te controleren. Als er zich dan een nieuwe, nogal strenge, gast aandient kan dit maar één ding betekenen… Dus stellen de zussen alles in het werk om sluiting van hun pension te voorkomen. Met alle gevolgen van dien…

Paniek in het pension
De dames van toneelvereniging VIP zijn terug op de planken. Op zaterdag 2 november spelen zij de klucht ‘Paniek in het pension’ van Gerben Pijl. Een toneelavond die de echte klucht liefhebber niet mag missen. Deze keer speelt VIP een klucht in het Nederlands. Dus houdt u van lachen, maar is het Grunnegers lastig om te volgen? Ook dan kunt u van deze avond genieten.

Goed om te weten
Kaarten zijn voor 5 euro verkrijgbaar via toneelverenigingvip.nl of bij Ons Noabershoes. De voorstelling begint om 20 uur. U bent vanaf 19.30 uur welkom in de zaal. Natuurlijk is er een verloting met prachtige prijzen van onze lokale ondernemers. DJ Tedo Swarts zorgt voor een hoop muzikale gezelligheid tussen de bedrijven door.

_MG_2299

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.