Blues met Blueztrail in Veelerveen

De zeskoppige formatie Blueztrail geeft zaterdag 14 december een concert in Eetcafé Ons Noabershoes in Veelerveen. Deze band met ervaren bandleden staat nagenoeg wekelijks op de bühne en heeft zijn roots in Grolloo en Rolde liggen.

De bandleden Hans Rotteveel, Roy Malcolm, Bart de Glint, Tom Mulder, Bert Ratering en Martin Aldershof trakteren het publiek deze avond op een ware tijdreis door de bluesmuziek. Nummers van Cuby & The Blizzards ontbreken natuurlijk niet in het repertoire, maar ook blues uit de jaren veertig tot en met tachtig van onder andere Muddy Waters, BB King, Buddy Guy, Elmore James, Gary B.B. Coleman en Jimy Hendrix komt aan bod.

Daarnaast staat hedendaagse blues van artiesten als Beth Hart, Eric Clapton, John Mayer en John Bonamassa op de rol.

Het optreden vindt in een kleine intieme setting plaats en een ticket kost vijf euro. Het concert begint om 21.00 uur. Een kaartje reserveren kan via onsnoabershoes.com.

data.620xC710x473+38+24.620x414

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.