VRIJDAG 3 JANUARI 2020 a.s. NIEUWJAARSVISITE IN ONS NOABERSHOES

De Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen nodigt de inwoners van Veelerveen uit voor een gezellige NIEUWJAARSVISITE  op vrijdag 3 januari 2020 a.s. van 19:30 – 22:30 uur in ONS NOABERSHOES, Scheidingsweg 20 te Veelerveen.                                    De avond zal worden opgeluisterd door optredens van enkele verenigingen en individuen. Zo zal de  gymvereniging GVV  worden vertegenwoordigd door de gymmiturners (3 t/m 7 jaar) en de BVO-groep, die beide een demonstratie verzorgen. De toneelvereniging VIP treedt op met hun succesvolle éénakter: “deceptie van een rotlanding”.  de zangvereniging D.E.S. verzorgt de komische act SISTER ACT en Paul Rubrech brengt een aantal liedjes ten gehore, waaronder een door hem zelf geschreven lied over Veelerveen. Tenslotte verrassen 2 speciale gasten u met een verrassingsact. Daarnaast heeft u volop de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie/thee, een oliebol en/of een drankje terug te kijken op het oude jaar en vooruit te kijken naar wat 2020 ons gaat brengen. De presentatie is in handen van Tedo Swarts die ook de muzikale omlijsting verzorgt. We hopen u in grote getale te mogen ontmoeten.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.