Geen contributieverhoging leden V.V. Veelerveen

IMG-20180602-WA0015

In de op 17 juli gehouden ledenvergadering van de voetbalvereniging Veelerveen is het voorstel aangenomen om de contributie voor het seizoen 2020/2021 NIET te verhogen. Ook krijgen alle leden EUR 15,- terug vanwege het wegvallen van trainingen en wedstrijden in verband met de coronacrisis. 

Financieel gezond
De club is financieel gezond, zo werd duidelijk tijdens de algemene ledenvergadering. Ondanks het wegvallen van kantine-inkomsten en opbrengsten van grote toernooien het afgelopen seizoen, wist de vereniging alsnog een positief resultaat te presenteren. Het bestuur stelde voor om de contributie voor het komende seizoen niet te verhogen. Ook komt het bestuur de leden tegemoet met een bedrag van EUR 15,-, omdat het seizoen veel te vroeg abrupt eindigde.

Seizoen 2020/2021
Na de zomervakantie rekent de club weer op extra inkomsten, nu er weer een eerste elftal is. Naast een hoofdmacht heeft de club ook een tweede en derde elftal, die op zondag in Veelerveen spelen. Op zaterdag werken de jeugdteams JO15 en JO19 hun wedstrijden af, alsmede het samenwerkingsteam Veelerveen/Westerwolde.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.