“Het, het nog nooit zo donker west, of ’ t wordt altied wel weer licht’’

ZATERDAG 31 OKTOBER ‘’LICHTSNOER WESTERWOLDE’’

Doe je ook mee?

Nu het Corona virus de laatste weken weer harder om zich heen slaat en ook in gemeente Westerwolde besmettingen zijn geconstateerd willen wij als inwoners van alle dorpen  van de oude gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde samen een teken van verbondenheid afgeven.  Zet zaterdagavond 31 oktober een lampje in de vensterbank en laat deze één avond en nacht branden om elkaar ‘’een hart onder de riem te steken’’. Zeker nu regels extra aan gescherpt worden.  Laat in zoveel mogelijk huizen een lampje branden en verbind zo huizen, straten en dorpen met elkaar. Samen sterk en verbonden in deze onzekere periode.

Neem de R.I.V.M. regels in acht en blijf gezond.

Initiatief ‘’Dorpsraad Wedde’’ in samenwerking met de andere  dorpsraden/belangenverenigingen gemeente Westerwolde.   

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.