Lunchroom ’t Moment brengt licht in deze kersttijd

IMG_0786

Lunchroom ’t Moment wil toch wat licht brengen in deze kersttijd.

Na een paar jaar kerstwandelingen en een jaar rust willen we na een hele heftig drukke , maar heel mooie periode in de zomer hebben we van de nood een deugd gemaakt. Met hulp van de buren en een hele handige kerstengel hebben we een geschilderde kerststal kunnen realiseren.

Het is mooi geworden en voor iedereen te bezichtigen.

Hang gelijk een kerstwens in onze wensboom en kom op 12 en 19 december tussen 17.00 en 20.00 uur genieten van warme chocolademelk of gluhwein to go. Zoals jullie weten is er bij ons ruimte genoeg. We hopen u te zien!

Wij wensen u veel mooie momenten en een goede gezondheid.

Hans en Marrianne

’t Moment

Veelerveensterweg 104

Veelerveen

IMG_0815

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.