De ijsbaan in Veelerveen wordt onder water gezet.

IMG_0840

De vrijwilligers van IJsvereniging “De Vriendenkring” zijn druk bezig om de ijsbaan onder water te zetten. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de aankomende winter. Ze hopen natuurlijk op een heerlijke strenge winter zodat er volop geschaatst kan worden.

De vereniging heeft het moeilijk. Dit heeft te maken met de zachte winters en de beperkingen in verband met corona. Toch hopen ze dat de leden de vereniging niet vergeten endit jaar hun lidmaatschapsgeld over maken, zodat “De Vriendenkring” de verzekering, het onderhoud en de kosten voor gas, water en licht kan blijven betalen.

IMG_0842

IJsvereniging De Vriendenkring Veelerveen heeft het moeilijk. Enerzijds heeft dit

te maken met het gebrek aan ijs, anderzijds met de coronabeperkingen. Gehoopt wordt dat de leden ook deze winter hun lidmaatschapsgeld over zullen maken. Om voorzieningen als een ijsbaan in stand te houden is steun namelijk hard nodig, stelt het verenigingsbestuur.

De kosten voor onderhoud, verzekeringen, gas, water en licht lopen namelijk ‘gewoon’ door, terwijl de inkomsten – mede door de zachte winters – nihil zijn.

Een gezinslidmaatschap kost 10 euro, een persoonlijk lidmaatschap vijf euro. Doneren, eveneens vijf euro, mag ook. het bedrag kan worden overgemaakt op nummer NL89 RABO 0360 1776 89 (Rabobank Groninger Land, ten name van IJsvereniging De Vriendenkring), onder vermelding van naam, adres en lidmaatschapskeuze.

Contact betalen kan op 12 december tussen 9.00 en 13.00 uur bij de ijsbaan.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.