Westerwolde en Stadskanaal krijgen glasvezel!

De aanleg gaat door

Westerwolde en Stadskanaal krijgen glasvezel!
Voldoende inschrijvingen binnen, inschrijven kan nog tot 12 juli.
Goed nieuws, ook al hebben we de 50% inschrijvingen nog niet behaald, dit laten we niet meer fout gaan! GlasDraad Groningen heeft besloten de aanleg door te laten gaan, maar we hebben nog wel wat aanmeldingen nodig. U kunt in ieder geval volgend jaar genieten van uw glasvezelaansluiting! De komende tijd wordt u op de hoogte gehouden met bouwbrieven die u alles zullen uitleggen over het traject van de bouw. We willen bij deze ook alle actieve dorpsbelangen en ambassadeurs bedanken voor hun inzet. Hieronder ziet u het behaalde percentage per dorp, Het totale aantal inschrijvingen staat nu op 46%.


Alteveer: 40%
Bellingwolde: 38%
Blijham: 42%
Bourtange: 52%
Mussel: 56%
Onstwedde: 46%
Oudeschans: 48%
Sellingen: 52%
Stadskanaal: 17%
Ter Apel: 34%
Veelerveen: 65%
Vlagtwedde: 45%
Vriescheloo: 52%
Wedde: 48%

Extra informatieavonden
Ondanks de verstrekte informatie en de inloopavonden, merken we dat er toch veel vragen open blijven staan bij de bewoners. Zoals wat kost het nou precies? Bij wie neem ik een abonnement af? En wanneer moet ik betalen? Vragen die we vanwege alle Coronamaatregelen niet goed hebben kunnen toelichten. Vanaf 26 juni mogen we dat wel weer en daarom gaan we nog 3 informatieavonden organiseren en sluiten we deze avonden af met een gratis drankje van GlasDraad. De uiterste inschrijfdatum verlengen wij tot 12 juli 2021.
Inschrijven voor glasvezel
Iedere bewoner is van harte welkom om naar onze informatieavonden te komen, nodig vooral ook al uw buren en vrienden uit. Iedereen is welkom, ook als u al bent ingeschreven. U hebt de mogelijkheid om al uw vragen te stellen en om te luisteren naar onze presentatie. De presentatie start om 19:30, u bent welkom vanaf 19:00. Uiteraard kunt u ook nog inschrijven op de avonden. Zie hieronder het overzicht:

Woensdag 30 juni 2021
Partycentrum De Meet – Dorpsplein 6, Bellingwolde

Donderdag 1 juli 2021
Loug37 – Wilhelminastraat 37, Vlagtwedde

Verdere locaties en tijden volgen, houd onze website in de gaten.

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.