Rabo ClubSupport

 

GVV

GVV

Veelerveen,   oktober 2021

 

Rabobank Groninger Land draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen.  Ook de gymvereniging GVV  doet mee aan Rabo ClubSupport!

 

Van  4 t/m 24 oktober 2021 mogen leden van de Rabobank  Groninger Land vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde clubs. Elke stem is geld waard!  Wij van GVV ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen keer het bedrag dat een stem waard is.

 

Het is voor GVV belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze jeugd.

Het zou fantastisch zijn als jij, jou familie en vrienden stemmen geven aan GVV  tijdens de Rabo ClubSupport via de Rabo app of de website van de bank. 

 

Bedankt voor jouw steun!

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.