Toneelvereniging VIP

Toneelvereniging VIP

logo_vip_klein 01122013Toneelvereniging VIP bestaat inmiddels 25 jaar. Met veel plezier spelen de leden ieder jaar in Ons Noabershoes een avondvullende voorstelling. Eén ding is altijd zeker, de jaarlijkse uitvoering staat garant voor een hoop plezier. Naast een enthousiaste groep acteurs bestaat de vereniging ook uit decorontwerpers- en bouwers, een licht- en geluidstechnicus en een grimeur.

het einde

het einde

Ons speelseizoen begint halverwege november en stopt per 1 april. De repetities beginnen vaak natuurlijk al ruim daarvoor. De kluchten of blijspelen die wij op het toneel brengen, spelen we zoveel als mogelijk in het Gronings dialect. Maar ook als je het dialect niet machtig bent, ben je van harte welkom om mee te doen.

Toneelvereniging VIP geeft een eigen, actuele site, waar je nog veel meer informatie kunt vinden: www.toneelverenigingvip.nl

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen kijken? Wij zijn altijd op zoek naar acteurs, handige klussers, naald- en draad kunstenaars en grimeertalenten. Wij repeteren tijdens het seizoen op de maandagavond. Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie neem je contact met ons op via info@toneelverenigingvip.nl,
of bel je met Yvonne Trenning: 06 – 111 80 629.

Reacties zijn uitgeschakeld.