SLOW MOVIN OUTLAWS IN MFA ONS NOABERSHOES

Zaterdag 25 november a.s. is het  genieten van pure country met de  Slow Movin Outlaws in Veelerveen

Zaterdagavond 25 november  a.s. verzorgt  de countryband SLOW MOVIN OUTLAWS een optreden in Ons Noabershoes. De band is momenteel europa’s nr, 1 outlaw country tribute band. Slow Movin Outlaws brengt een eerbetoon aan de outlawbeweging binnen de countrymuziek in de jaren zeventig, één van de meest creatieve periodes die dit genre ooit heeft gekend en die Nashville destijds op z’n grondvesten deed schudden. Verantwoordelijk voor dat vernieuwende geluid uit lang vervlogen dagen waren onder andere Waylon Jennings, Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson, David Allen Coe en Tompall Glaser. Hun baanbrekende liedjes worden nieuw leven ingeblazen door de Slow Movin’ Outlaws. Alles ademt de sfeer van Dukes Of Hazard en Smokey And The Bandit.                                                                                                                                               

Slow Movin’ Outlaws bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen zowel op binnen- als buitenlandse podia verdiend hebben met acts als Bertolf, Ana Popovic Band, Taneytown en Elske DeWall. De band klinkt anders dan de gemiddelde countrygroep; er wordt niet gespeeld om linedancers te behagen. Het gaat om een eerbetoon aan het Outlawgenre.    De bezetting van de SLOW MOVIN’ OUTLAWS is: Edwin Jongedijk:  zang, gitaar          Joost Prinsen : gitaar, zang; Marcel Gerritsen : pedalsteel gitaar, dobro, gitaar;                    Ronald Jonker: bas; Jaap Vissering: drums, zang.                                                                          Aanvang van het optreden is 20:30 uur.                                                                                        Kaarten ad € 15,00 kunt u reserveren via: info@veelerveen.eu of tel.: 06 57392348 of: 06 25045014 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.