29 JUNI A.S.: DE BLUES-SENSATIE “1787 BLUES ROCK” IN VEELERVEEN

 In de uitgestrekte en rustige omgeving van Oost-Groningen, in de omgeving van Westerwolde en Stadskanaal, vindt een opmerkelijk muzikaal fenomeen plaats dat de harten van blues liefhebbers sneller doet kloppen. De band 1787 Blues Rock, bestaande uit de muzikanten Albert Huizeling, Wout van Staveren, Egbert Stratingh en Bart Potze, verovert gestaag een plek in de blues scene met hun unieke sound en ongeëvenaarde passie voor muziek.
Samen vormen deze vier muzikanten een onverslaanbare combinatie die de harten van hun publiek verovert en hen meeneemt in een meeslepende blues ervaring. Met hun roots stevig verankerd in de Groningse bodem, weet 1787 Blues Rock de rijke tradities van de blues te eren en tegelijkertijd een frisse en eigentijdse benadering van het genre te brengen die zowel doorgewinterde blues liefhebbers als nieuwkomers zal aanspreken. 

Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van: Wilson Picket, Buddy Guy, Freddy King en The Doors. Daarnaast spelen ze eigen geschreven nummers. Zaterdagavond 29 juni treedt de band op in MFA Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen. Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur. De entree bedraagt € 5,00. Kaarten kunt u reserveren via:   info@veelerveen.eu  of  06 25045014 / 06 57392348.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.