VRIJDAG 3 JANUARI 2020 a.s. NIEUWJAARSVISITE IN ONS NOABERSHOES

De Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen nodigt de inwoners van Veelerveen uit voor een gezellige NIEUWJAARSVISITE  op vrijdag 3 januari 2020 a.s. van 19:30 – 22:30 uur in ONS NOABERSHOES, Scheidingsweg 20 te Veelerveen.                                    De avond zal worden opgeluisterd door optredens van enkele verenigingen en individuen. Zo zal de  gymvereniging GVV  worden vertegenwoordigd door de gymmiturners (3 t/m 7 jaar) en de BVO-groep, die beide een demonstratie verzorgen. De toneelvereniging VIP treedt op met hun succesvolle éénakter: “deceptie van een rotlanding”.  de zangvereniging D.E.S. verzorgt de komische act SISTER ACT en Paul Rubrech brengt een aantal liedjes ten gehore, waaronder een door hem zelf geschreven lied over Veelerveen. Tenslotte verrassen 2 speciale gasten u met een verrassingsact. Daarnaast heeft u volop de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie/thee, een oliebol en/of een drankje terug te kijken op het oude jaar en vooruit te kijken naar wat 2020 ons gaat brengen. De presentatie is in handen van Tedo Swarts die ook de muzikale omlijsting verzorgt. We hopen u in grote getale te mogen ontmoeten.

Erg gezellige Christmas Dinner Party in Ons Noabershoes

Cash Mas Party

In een schitterend verlichtte Ons Noabershoes genoten vrijdagavond 20 december zo’n 50 belangstellenden van een overheerlijk driegangen-verrassingsmenu verzorgd door het team van Eetcafé Ons Noabershoes. De onlangs aangebrachte silhouetten van aansprekende gebouwen en objecten waren allemaal prachtig verlicht en zorgden samen met de kerstboom voor een hele fijne kerstsfeer.  Tijdens het tafelen kon men genieten van een geweldig optreden van de Nederlandse Johnny Cash, de uit Veendam afkomstige Krzysztof Groen. Hij speelde o.a. nummers van Lees verder …..

Gezellige afscheidsreceptie voor penningmeester Anna Rubingh

afscheid Anna

In een sfeervol verlicht eetcafé Ons Noabershoes konden donderdagavond 19 december jl. belangstellenden Anna Rubingh de hand schudden, omdat ze na 23 jaar penningmeester  te zijn geweest van de St. Dorpshuis Veelerveen-Vriescheloo en ruim 10 jaar van de Ver. voor Plaatselijke Belangen Veelerveen, er per 1 december 2019 mee is gestopt.  Afgevaardigden van diverse verenigingen en andere belangstellenden maakten hiervan gebruik. In het bijzijn van echtgenoot, moeder, kinderen, broer en de andere aanwezigen werden er onder het genot van een hapje en een drankje diverse herinneringen opgehaald. Hierbij werd er veel gelachen en soms werd Lees verder …..

Penningmeester Anna Rubingh stopt er na 23 jaar mee.

Komt u ook?

foto Anna

Beste inwoners,

Anna Rubingh neemt na 23 jaar penningmeester van Stichting Dorpshuis de Wenakker en van de Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen te zijn geweest afscheid van ons.

Wij willen haar heel graag bedanken voor haar vele jaren inzet voor ons dorp en wel op

 19 december om 19.30 in Ons Noabershoes.

Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u met haar napraten over al die jaren.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Dorpshuis De Wenakker                                                                                        en Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen