Toneelvereniging VIP

Toneelvereniging VIP

logo_vip_klein 01122013Toneelvereniging VIP bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Met veel plezier spelen de leden ieder jaar in Ons Noabershoes een avondvullende voorstelling. Eén ding is altijd zeker, de jaarlijkse uitvoering staat garant voor een hoop plezier. De enthousiaste groep bestaat al enkele jaren enkel uit actrices. Maar het plezier en de kwaliteit is er niet minder om. Alyssa Yskes is momenteel de regisseuse.

                                                                                       

Deceptie van een rotlanding

Ons speelseizoen begint halverwege november en stopt per 1 april. De repetities beginnen vaak natuurlijk al ruim daarvoor. De kluchten of blijspelen die wij op het toneel brengen, spelen we zowel in het Gronings dialect als in het Nederlands. Ook als je het dialect niet machtig bent, ben je van harte welkom om mee te doen.

Toneelvereniging VIP geeft een eigen, actuele site, waar je nog veel meer informatie kunt vinden: www.toneelverenigingvip.nl

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen kijken? Wij zijn altijd op zoek naar acteurs, handige klussers, naald- en draad kunstenaars en grimeertalenten. Onze repetitieavonden zijn variabel en worden in overleg vast gesteld.  Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie neem je contact met ons op via info@toneelverenigingvip.nl,
of bel je met Yvonne Trenning: 06 – 111 80 629.

Reacties zijn uitgeschakeld.