Creatiefclub

Ruim twintig jaar geleden besloten enkele dames in het voormalig dorpshuis De Wenakker in Veelerveen een naaiclub op te richten. Afgesproken werd om op woensdagmorgen bij elkaar te komen.
mb_0_89_ms1

Dat de oprichting van destijds succesvol genoemd mag worden, blijkt uit het feit dat het clubje nog altijd bestaat, zij het dat het nu is omgedoopt tot de creatiefclub.

De creatiefclub houdt zich met zeer uiteenlopende creatieve zaken bezig. Voorbeelden daarvan zijn naaien, haken, breien, borduren, maar ook prachtige kaartjes maken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn nieuwe ideeën altijd van harte welkom.

bordurenInmiddels twintig jaar verder komen de leden nog altijd op woensdagmorgen bij elkaar. Eén ding staat daarbij voorop en dat is dat men plezier heeft. Dat lukt nog elke week. Het grootste bewijs daarvan zijn wellicht de dames die inmiddels hoog en breed verhuisd zijn uit Veelerveen, maar toch iedere week weer aanwezig zijn als de creatiefclub de deuren opent.
Het seizoen van de creatiefclub begint in oktober en eindigt in april. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen activiteiten. Het einde van het seizoen wordt uitgeluid met een gezamenlijk etentje. Hiervoor wordt elke week door de leden wat geld apart gelegd.


Nieuwsgierig geworden naar de creatiefclub?

Kom dan op woensdagmorgen tussen 09.00 en 11.30 uur langs in Ons Noabershoes.
De koffie staat klaar! U bent van harte welkom.
Contactadres van de creatiefclub: Nelly Bultena
Tel.: 0597 – 541724

 

Reacties zijn uitgeschakeld.