Verfklus Ons Noabershoes in kader van NLDoet zeer succesvol verlopen.

NLDoet

NLDoet

Zaterdag 21 maart hebben zo’n vijftien vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om de hal van Ons Noabershoes van nieuwe kleuren te voorzien. De verfklus was door het bestuur van Ons Noabershoes aangemeld bij de grootste nationale vrijwilligersactie NLDoet die jaarlijks wordt georganiseerd door het Oranjefonds. De gemeente stelde alle benodigde

verfartikelen beschikbaar, waarvoor onze dank. Vrijdag 20 maart was een groepje van vijf vrijwilligers reeds begonnen met de voorbereidingen. Alles is van de muren gehaald, muren en deuren zijn geschuurd en vetvrij gemaakt en er is toen alvast een begin gemaakt met het aanbrengen van een primer op de deuren. Zaterdag vanaf 9 uur heeft dit met een enthousiaste groep vrijwilligers uit Veelerveen, waaronder wethouder Bart Huizing en raadslid Wilt Meendering een vervolg gekregen. Er is vol overgave gesausd en geverfd, met als resultaat een prachtig opgeknapte hal met mooie, warme kleuren. Onze beheerders hadden een smakelijke lunch bereid die zich samen met een kop soep en een kroket, uitstekend liet smaken. Om ruim drie uur ’s middags is de dag afgesloten met een drankje en een bedankje in de vorm van een oorkonde en een kortingsbon van de Gamma. Deze dag was weer een mooi voorbeeld van wat je met een groep enthousiaste mensen in een dag kunt realiseren. Hartelijk dank aan allen die hebben meegewerkt aan het doen slagen van deze dag. _MG_3262_bewerkt-1_MG_3265_bewerkt-1_MG_3269_bewerkt-1_MG_3272_bewerkt-1_MG_3324_bewerkt-1_MG_3327_bewerkt-1_MG_3348_bewerkt-1_MG_3349_bewerkt-1_MG_3351_bewerkt-1_MG_3357_bewerkt-1

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.