Koffie met tablet in Ons Noabershoes

Tablet

Tablet

Dinsdag 2 februari start Het Oude Ambt met het project: Koffie met tablet in de steunstee bij Ons Noabershoes in Veelerveen.

Op dinsdag 2 februari geven vrijwilligers de deelnemers van het project: Koffie met tablet uitleg over onder anderen Google, Facebook, spelletjes en Youtube. Dit onder genot van een kopje koffie. De lessen zijn één keer per maand van 11.00 tot 12.00 uur. De eerste les vindt plaats tijdens de koffieochtend in Ons Noabershoes. Er zullen 2 tablets

voor gebruik aanwezig zijn, maar mocht u zelf een tablet hebben kunt u deze ook meenemen. De kosten zijn 1 euro per ochtend als bijdrage voor de koffie.

Deze ochtend komen ook W.M.O. raadsleden op bezoek. Mocht u opmerkingen hebben of vragen over de W.M.O., dan bent u in de gelegenheid deze te stellen tijdens het koffie-uur. De koffieochtend begint om 10.00 uur.

Ook kunt u om 12.00 uur aanschuiven bij een gezamenlijke maaltijd. In verband met de organisatie is het nodig dat men weet hoeveel mensen er voor de maaltijd komen. Daarom vragen zij u om u uiterlijk één week van te voren aan te melden. U kunt hiervoor bellen naar 0597-532296 of naar 0597-421833.

Mailen kan ook naar steunsteebellingwedde@hetoudeambt.nl.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.