De Grunnegstoalige concerten in Veelerveen krijgen een vervolg met een optreden van 2 Körten & 2 Langen op zaterdag 26 november a.s. in Ons Noabershoes

2-korte

Bij toeval troffen Eltje Doddema, Harm Tabak en het zangduo Ktwije (Bart & Evert Kruizinga) elkaar tijdens de opname van een CD en ze deden een eenmalig gezamenlijk optreden tijdens een benefietconcert voor K6 tegen kanker. Het was het publiek dat de vier mannen aanspoorde om dit niet bij één keer te laten. De koppen werden bij elkaar gestoken en er werd besloten gezamenlijk te gaan optreden. En dat doen ze onder hun nieuwe artiestennaam ‘2Körten – 2Langen” Inmiddels is er hard gewerkt aan een CD die 4 november 2016 is gelanceerd.    De CD bevat liedjes in de Grunneger toal.

Dat is ook niet zo vreemd als je o.a. de winnaar van het Grunnegs Dictee van RTV Noord 2016, Eltje Doddema aan boord hebt. Ook de anderen zongen al in de Grunneger toal. Zowel de Cd als ook het optreden heeft als titel ‘Mörgen Weer Op.’ Wat er ook gebeurt in het leven, waar je ook tegenaan loopt, je staat de volgende ochtend weer op om de rest van je leven voort te zetten. Het optreden van ca 2x een uur bevat korte verhaaltjes en liedjes die gaan over ‘van dou tot nou’ en alles wat je tegenkomt in het leven. Zaterdagavond 26 november a.s. treden ze op in Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen, aanvang 20:00 uur. Kaarten ad € 7,50 kunt u reserveren via info@veelerveen.eu of via de beheerder van Ons Noabershoes, tel:  06-52433490.  Na 18.00 uur: 0597541488.

Een gedeelte van het optreden gaat naar: K6 tegen kanker.

                                                *********

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.