Sint in Veelerveen

Sint in Veelerveen

Zaterdag 25 november bezocht Sinterklaas met een aantal van zijn Pieten alle kinderen uit Vriescheloo en Veelerveen. Ze waren die middag van harte welkom in Ons Noabershoes.

Oude Amerikaan
Toen alle kinderen in de zaal vol spanning zaten te wachten, belde de Sint via Skype om te vertellen dat hij in aantocht was. Buiten verwelkomden de kinderen de Sint. Hij kwam in een

mooie, oude Amerikaan het dorpshuisplein op rijden.

Kleurplaat als pakpapier
Alle kinderen maakten als eerste een mooie kleurplaat voor de Sint. Die zou hij dan kunnen gebruiken als pakpapier, omdat daar een tekort aan schijnt te zijn. De kinderen kleurden op hun best en Sinterklaas was uitermate tevreden.

Spelletjes
Daarna was het tijd om spelletjes te doen. De Pieten deden natuurlijk mee. Er werd met pepernoten gesjoeld, met pakjes in schoorstenen gegooid én geslalomd met een zak met cadeautjes op de rug. Ondertussen liep Sint door de zaal om de kinderen aan te moedigen of gewoon een handje te geven.

Verstopte letters
Alweer veel te snel was het tijd om te gaan, maar niet nadat alle kinderen de verstopte letters zochten. Daarvan konden de Pieten een woord proberen te maken, waarna alle kinderen een klein cadeautje zouden krijgen. Het woord was wat lastig voor de Pieten, maar uiteindelijk lag er ‘STOOMBOOT’ op de vloer.

Dag Sinterklaasje!
Sinterklaas werd na een supergezellige middag uitgezwaaid door tientallen kinderen. Hij heeft samen met zijn Pieten een onvergetelijke middag beleefd, liet hij via een appje weten. En volgend jaar komt hij terug!

IMG_3176 IMG_3179 IMG_3183 IMG_3193 IMG_3199 IMG_3209 IMG_3210

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.