Vrijwilligers gezocht in het kader van NLdoet 2018

NL doet

NL doet

Ver. van Plaatselijke Belangen Veelerveen zoekt vrijwilligers in het kader van NLdoet 2018. Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; De grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ver. Plaatselijke Belangen Veelerveen heeft zich hiervoor aangemeld met een klus. Zaterdag 10 maart willen ze benutten om samen met u onderhoud te verrichten op de begraafplaats in Veelerveen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de beheerder van Ons Noabershoes of via info@veelerveen.eu

Doet u mee dan wordt u die dag om 9:oo uur verwacht in Ons Noabershoes, tussen de middag word u een lunch aangeboden en word rond 15:00 uur de dag afgesloten met een drankje.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.