Pubquiz Ons Noabershoes groot succes

unnamed

Een tiental teams strijden aanstaande zaterdag om eeuwige roem en de hoofdprijs van de eerste Pubquiz Ons Noabershoes Special Edition. De populaire pubquizzen in Eetcafé Ons Noabershoes staan altijd garant voor een avond vol plezier en braintainment.

Het quizteam, met onder andere Erik Rouppé, Willeke Bergman en Karin Hofman, is al weken bezig met de voorbereidingen van deze speciale editie.

De quiz bestaat uit 11 rondes met elk 10 vragen. De teams krijgen per vraag 30 seconden de tijd om te overleggen en hun antwoord te geven. Hoewel 30 seconden op zich best ruim de tijd is om een vraag te kunnen beantwoorden, blijkt die halve minuut

in de praktijk echter om te vliegen. Overleggen met je teamgenoten en een beslissing nemen is dan opeens niet zo eenvoudig meer.

Elke ronde heeft een eigen categorie. In deze speciale editie is er ook veel aandacht voor onze eigen regio Westerwolde. Zo wordt er een fotoronde gespeeld met foto’s uit de regio, een muziekronde met regionale artiesten en worden de deelnemers aan de tand gevoeld over hun algemene kennis van de regio. Daarnaast komen sport, kunst, cultuur, topografie, en andere zaken aan de orde.

De teams sluiten de avond af met een ronde hersenkrakers.

Creativiteit is echter ook een belangrijk onderdeel tijdens de pubquiz. Alle teams dienen een unieke teamnaam te verzinnen en een teammascotte te maken. De mascotte mag door het team als verdubbelaar in een ronde naar keuze worden ingezet. Het meest creatieve team wint ook een prijs.

Niemand minder dan Willeke Bergman is deze avond quizmaster. Inmiddels is de quiz helemaal uitverkocht en kun je je niet meer aanmelden. Op de website of Facebookpagina van Eetcafé Ons Noabershoes kun je in de gaten houden wanneer er weer een quiz georganiseerd wordt.

unnamedunnamed

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.