Informatieavond over het collectief isoleren van woningen.

IMG_0864

Plaatselijke Belangen Veelerveen, Werkgroep Duurzaamheid Veelerveen en Buurkracht organiseren op 24 september een informatieavond over het collectief isoleren van woningen.

Na twee zeer succesvol verlopen informatieavonden over het collectief aanschaffen van zonnepanelen (van deze actie kunt u trouwens nog steeds gebruik maken), bent u op dinsdag 24 september om 19:30 uur wederom van harte welkom in Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen. De Werkgroep Duurzaamheid Veelerveen en de Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen zijn samen met Buurkracht Veelerveen aan de slag gegaan met een aanbod voor het isoleren van uw huis en vertellen hier graag meer over. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker. Het huis isoleren is een van de eenvoudigste manieren om geld te besparen op de stookkosten.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Veelerveen. Dit kwam o.a. tot uiting in de in 2017 uitgebrachte Dorpsvisie. Een groep enthousiaste bewoners heeft daarom de krachten gebundeld en is voor alle bewoners aan de slag gegaan met

een mooi aanbod voor isolatie. Zij hebben in overleg met Buurkracht een leverancier uit de regio geselecteerd. Tijdens de bijeenkomst wordt het geselecteerde aanbod gepresenteerd. De leverancier zal op de avond de verschillende mogelijkheden van isoleren bespreken en toelichten. De gemeente Westerwolde zal die avond haar visie op duurzaamheid geven alsmede informatie verstrekken over duurzaamheidsleningen. Veelerveen is het eerste dorp in de gemeente Westerwolde dat collectief met duurzaamheid bezig is.

Aanmelden
Bewoners uit Veelerveen en omgeving die willen komen en interesse hebben in isolatie, worden verzocht zich aan te melden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Tevens kan men zich aanmelden via: info@veelerveen.eu. Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Er is volop ruimte om uw vragen te stellen.

Buurkracht is samen energie besparen
Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het gezamenlijk doet. Buurkracht is iets wat bewoners tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van inwoners en het aanvragen van offertes bij leveranciers.

www.buurkracht.nl

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.