Klaverjas Marathon Veelerveen

IMG_1149

Afgelopen zaterdag organiseerde ” Eetcafé Ons Noabershoes ” in Veelerveen een klaverjas marathon. De marathon begon om 10 uur s`morgens en duurde tot laat in de middag. Tijdens de marathon kon men genieten van een heerlijke lunch. Na afloop van de klaverjas marathon was er een verloting en daarna maakte Riko Sweertman de winnaars bekend. In totaal waren er 8 prijzen en een poedelprijs te verdelen. Het was een spannende middag en de puntjes lagen bij sommige dicht bij elkaar. Op plek 1 eindigde Aalko Moed die er met een prachtig gevulde vleespakket vandoor ging. De 2e prijs was voor Jo Schaepkens. En op de 3e plaats eindigde Marieke Langerhuizen.
4e Willem Egges
5e Ben Blaas
6e Jans Sweertman
7e Geesje Hilverts
8e Johan Geertsema
De poedelprijs was voor Jop Hammer die haar prijs in stukjes liet snijden voor de deelnemers. Zij won een heerlijke leverworst.
IMG_1290 IMG_1296 IMG_1297

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.