Nieuwe sporttassen voor dames 1 van samenwerkingsteam v.v. Westerwolde/v.v. Veelerveen

DSCN1782-780x520

De Supportersvereniging van v.v. Westerwolde heeft dames 1 van het samenwerkingsteam v.v. Westerwolde/v.v. Veelerveen voorzien van nieuwe sporttassen.

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan en omdat de selectie van de dames van het samenwerkingsteam (ST) Westerwolde / Veelerveen groter is geworden en de huidige tassen aan vervanging toe waren, werd het tijd voor nieuwe sporttassen. De Supportersvereniging van v.v. Westerwolde had ook de vorige tassen gesponsord voor de dames en werd dus ook deze keer weer benaderd.

Nadat de tassen werden uitgezocht en besteld zijn bijgevoegde foto’s gemaakt van de overhandiging van de tassen door dhr. Huisinga met daarbij een teamfoto. De dames willen graag de Supportersvereniging van v.v. Westerwolde bedanken voor het sponsoren van de nieuwe sporttassen.

De dames zijn trouwens het nieuwe seizoen op een uitstekende manier begonnen. De drie bekerwedstrijden werden alle gewonnen met 31 gescoorde doelpunten en geen doelpunten tegen. Ook de eerste competitiewedstrijd werd afgelopen weekend winnend afgesloten. De dames van Weiteveens Boys werden met een 8 – 0 nederlaag naar huis gestuurd.

Ingezonden door H.J. Pleiter

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.