STREMMING VEELERVEENSTERBRUG

Betonreparatiewerkzaamheden landhoofden Veelerveensterbrug

In de periode van 22 maart t/m 26 maart vinden er in opdracht van de Gemeente Westerwolde betonreparatiewerkzaamheden plaats aan de landhoofden van de Veelerveensterbrug in de Spetsebrugweg te Veelerveen. Hiervoor is het nodig de Veelerveensterbrug in deze periode tijdens werktijden (7-16uur) voor het wegverkeer te stremmen. Buiten werktijd is de brug normaal toegankelijk voor het verkeer. Het verkeer wordt met gele borden omgeleid via de Veelerveensterweg, Provinciale Weg N365 (Vledderkamp/Wilhelminastraat), Schoolstraat, Wilmerskamp en Spetsebrugweg. In verband met de werkzaamheden wordt ter plaatse van de brug tijdelijk een maximum snelheid van 30 km per uur (werk in uitvoering) ingesteld. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Care4concrete uit Stadskanaal.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.