13 November a.s. de derde editie van het Nije Westerwolde Streektoalfestival in Ons Noabershoes te Veelerveen.

  Zaterdag 13 november a.s. vindt voor de derde keer het Nije Westerwolde Streektoal-   festJosien Bakkerival plaats. Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen is vanaf 19:30 uur het Krzystofmiddelpunt van de Groninger streektaal en cultuur. Het festival is i.v.m. corona kleiner van opzet dan voorgaande jaren. Hierdoor kan alles in de grote zaal plaats vinden en heeft men een vaste zitplaats met voldoende afstand naar elkaar. Er wordt weer door diverse streektoalartiesten aan mee gewerkt. Zo  zijn Krzystof Groen, Josien Bakker en Berny Jansema aanwezig. Daarnaast zorgen Luuk Houwing en Erik Rouppé voor voldoende gesprekstof met hun zelf geschreven verhalen en columns. Kaarten à € 7,50 kunt u reserveren via het mailadres: info@veelerveen.eu of tel.: 0625045014 of 0657392348. Tevens verkrijgbaar aan de kassa. HBernyet festival is mede mogelijk door een bijdrage van de Stichting Gebroeders Hesse ErikFonds.Luuk Houwing 2

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.