26 FEBRUARI A.S. IN MFA ONS NOABERSHOES THE HIGHWAY RHYTH & BLUES GANG

De Highway Rhythm & Blues Gang timmert al sinds 1993 aan de weg. Al meer dan 25 jaar speelt de baHighway Rhythm & Blues Gang - 2nd in heel Nederland en in de grensstreek van Duitsland, o.a. op het vermaarde,  internationaal bekende RIBS&BLUES festival.  De band speelt verder op allerlei locaties, cafe’s, festivals en andere podia. Door de jaren heen is de muzikale stijl van de band langzaam naar de blues toegegroeid.

De band bestaat uit 4 muzikanten, Marco Neep (drums en zang), Jan Joris Sportel (bas), Andy Nijmeijer (Hammond en piano) en Eric Bosma (gitaar en zang). De ervaring van deze 4 muzikanten, in combinatie met het uitgestraalde speelplezier, zorgen voor een geweldige bluesavond.

Blues kent veel stijlen. De band weet juist in de combinatie van al deze stijlen een mooi avondvullend programma op te stellen.

Voor de kenners, het gaat om  swing blues, Chicago blues, Texas blues en Bluesrock wordt ook niet geschuwd. De band vindt het belangrijk het publiek te blijven boeien. Dit doen ze enerzijds door de instrumentkeuze, anderzijds door de variatie in de nummers en stijlen, waarin volop ruimte is voor solisten. De solo’s staan altijd in dienst van het nummer en de band stelt zelf dat het publiek zich niet mag vervelen.

Instrumentaal springt, naast traditionele instrumenten, vooral de Hammond er uit. Dit is zeker niet een alledaags instrument, maar klinkt in de bandsetting geweldig.

Zaterdagavond 26 februari vanaf 20:30 uur kunt u van de band genieten tijdens een bruisende bluesavond in MFA Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20 te Veelerveen.                Zaal open 20:00 uur.  Entree: € 10,- p.p.                                                                                    Voor kaarten, mail: info@veelerveen.eu , of telefonisch: 0625045014 of 0657392348.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.