Anna Rubingh vrijwilligster van het jaar 2014 Bellingwedde

MG_1646 anna

Woensdagavond 7 januari heeft wethouder Lea van der Tuin tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bellingwedde de Vrijwilligersprijs 2014 uitgereikt aan Anna Rubingh. Mevrouw Rubingh heeft de prijs gewonnen

vanwege haar onvermoeibare inzet voor de gymvereniging in Veelerveen en kreeg hiervoor een oorkonde en waardebon overhandigd. Henny Walburg uit Wedde is tweede geworden, Inge Bergman uit Blijham heeft de derde prijs ontvangen.

 

Jaarlijks zetten vele inwoners van de gemeente zich belangeloos in voor anderen. Voor deze inzet heeft de gemeente veel waardering. Daarom zijn alle kanshebbers voor de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. De jury, bestaande uit Truus Koning van Stichting het Oude Ambt, Wim Moed, de winnaar van vorig jaar en wethouder Lea van der Tuin hebben Anna Rubingh verkozen als vrijwilliger van het jaar vanwege haar tomeloze inzet als bestuurslid van Gymvereniging Veelerveen. Mede door deze inzet heeft de vereniging een doorstart kunnen maken. Daarnaast is Anna bestuurslid van het eerste uur van Stichting Dorpshuis De Wenakker en van Plaatstelijke Belangen Veelerveen.

 

Henny Walburg heeft de tweede prijs ontvangen vanwege haar jarenlange inzet voor de EHBO-vereniging en de bibliobus. Inge Bergman is derde geworden vanwege haar inspanningen voor het bestuur van de gymvereniging in Blijham en voor OBS De Wiekslag.

 

Ook namens redactie Veelerveen.eu gefeliciteerd

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.