Dodenherdenking in Westerwolde

050217dodenherdenkinglogo

Op vrijdag 4 mei zullen burgemeester Leendert Klaassen en wethouders Giny Luth, Wietze Potze, Bart Huizing en Harrie Brunen aanwezig zijn bij de plechtigheden die in de gemeente Westerwolde worden georganiseerd in het kader van de nationale 4 mei herdenking.

– Burgemeester Leendert Klaassen is aanwezig bij de herdenking in Bourtange, waar men om 19.45 uur vanaf het Informatiecentrum in een stille tocht vertrekt naar de Synagoge.
– Wethouder Giny Luth gaat naar Vlagtwedde, waar men om 19.25 uur vanaf MFA ‘t Aambeeld in een stille tocht vertrekt naar het oorlogsmonument aan de Kerkstraat.
– Wethouder Wietze Potze is aanwezig bij de herdenking in Ter Apel, waar men om 19.45 uur vanaf voormalige basisschool ‘Pinocchio’ in een stille tocht vertrekt naar de gedenknaald aan de Rütenbrockerweg.
– Wethouder Bart Huizing is aanwezig bij de herdenking bij het monument in Wedderveer. Om 19.40 uur loopt men vanaf de Albert Wubsbank in een stille tocht naar het monument.
– Wethouder Harrie Brunen gaat naar de herdenking in Sellingen. Om 19.30 uur vertrekt men vanaf de barak bij Kamp de Beetse in een stille tocht naar het monument.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.