Informatieavond “Zo Willen Wij Wonen In Veelerveen, Vriescheloo en Wedde”.

UITNODIGING

Hierbij willen we u uitnodigen voor een presentatie van ons onderzoek naar de woonwensen van de bewoners in ons dorp.

Eind februari hebben veel bewoners de vragenlijst ingevuld met betrekking tot hun woonwensen en hoe zij daar richting de toekomst naar kijken.
Bij het invullen van de vragenlijst konden zij aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden over het vervolg, dan wel een vervolggesprek te willen voeren over dit onderwerp.

Op dinsdag 17 mei om 19:30 uur worden in Ons Noabershoes in Veelerveen (Scheidingsweg 20) de resultaten van de vragenlijsten gepresenteerd. U bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Entree is gratis, voor koffie en thee wordt gezorgd.

We bespreken deze avond ook het vervolg van het traject. Zou u verder in gesprek willen gaan over het onderwerp? En zo ja, op welke manier en met wie?

Alle resultaten zijn gebundeld en daar gaan we als dorpen mee aan de slag om de wensen van u en mede dorpsbewoners, waar mogelijk, ook te realiseren.

Voor meer informatie kunt u de website www.zowoontwesterwolde.nl raadplegen. Bij vragen kunt u terecht bij de Dorpsraad Wedde, Dorpsraad Vriescheloo of de Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen.

We stellen het op prijs als u zich aanmeldt voor de avond. Dat kan eenvoudig door te reageren op deze mail en daarbij aan te geven met hoeveel personen u naar de avond komt. Heel graag tot 17 mei!

Met vriendelijke groet,

De Dorpsraad Wedde, Dorpsraad Vriescheloo en Vereniging voor Plaatselijke Belangen Veelerveen

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.