VV Veelerveen speelt met bijzondere toeschouwer John Panhuysen gelijk tegen THOS

John Panhuysen bezocht gisteren VV Veelerveen.

Afgelopen zondag stond de competitiewedstrijd Veelerveen – THOS op het programma. De wedstrijd begon om 14.30 uur. Het was een van de weinige wedstrijden in de vijfde klasse die vandaag niet afgelast was. Lees verder …..

Bé Olthoff Nederlands kampioen Veteranen Kata en Wapen Kata

ALMERE, VEELERVEEN – Bé Olthoff uit Veelerveen is dit weekendNederlands kampioen Veteranen Kata en Wapen Kata geworden.

20160213_124914-1
Afgelopen zaterdag vonden in Almere weer de Nederlandse kampioenschappen Karate plaats. Deze wedstrijden werden georganiseerd door de I.B.F. (Internationale Budo Federatie).

Bé Olthoff had van te voren besloten om nog één keer mee te doen. Hij schreef zich voor twee disciplines in: Wapen Kata en Veteranen Kata (35 jaar en ouder). Bij Kata maak je een soort schijngevecht en loop je volgens een bepaald patroon een vorm met verschillende technieken. Dit kan dus met én zonder een wapen. Lees verder …..

Milieustraat Vriescheloo vanaf maart tot en met november iedere derde zaterdag geopend (03-02-2016)

Van maart tot en met november 2016 is de milieustraat op de gemeentewerf in Vriescheloo iedere derde zaterdag van de maand geopend.

Hoe werkt het?
Op de genoemde zaterdagen is de milieustraat op de gemeentewerf van 08.00 uur tot 12.00 uur geopend. Inwoners kunnen dan net als op werkdagen tegen betaling hun grofvuil, Klein gevaarlijk afval (Kga), afgedankte apparaten en ander afval brengen.

Op welke zaterdagen kan ik mijn afval brengen?
Het betreft de volgende zaterdagen:

19 maart;
16 april;
21 mei;
18 juni;
16 juli;
20 augustus;
17 september;
15 oktober;
19 november.

logo