Kerstvieren doe je samen

_MG_6612VRIESCHELOO,VEELERVEEN – De Samenwerkingsschool De Driesprong, de Dorpsraad Vriescheloo en Vereniging Plaatselijke Belangen Veelerveen hebben het initiatief genomen samen met leerlingen, hun familie en dorpsgenoten uit Veelerveen en Vriescheloo kerst te vieren. 

Bijna 150 mensen verzamelden zich donderdag om half vijf  bij het Noabershoes in Veelerveen vanwaar ze in verschillende groepen met de bus  naar de Protestantse kerk in Vriescheloo vertrokken. Daar werden ze verwelkomd met glühwein, ranja, warme chocolademelk en kerstkoekjes. In de kerk werd het kerstverhaal verteld, waarna rondom de kerk en bij d’Olle Witte Schoule een wandeling werd gemaakt. Tijdens de wandeling werd door leerlingen en leden van de toneelverenigingen TOGO en VIP het Kerstverhaal uitgebeeld. Er waren herders, engelen en natuurlijk het kindje Jezus. De Giezelbaargbloazers omlijsten het geheel muzikaal.

Terug in het Noabershoes was er voor iedereen soep met broodjes. Toen ook de laatste wandelaars terug waren, zongen de leerlingen kerstliedjes, begeleid door mondorgelclub Genot en Levenslust. De avond werd besloten met een kinderdisco.

Al met een al een zeer geslaagde activiteit en door vele aanwezigen als ‘voor herhaling vatbaar’ bestempeld.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.