Droomdekens voor Beatrix kinderziekenhuis

Foto: Lammert Lemmen

Foto: Lammert Lemmen

Op 11 maart was het zover. Henriëtte Köller uit Veelerveen overhandigt samen met haar leerlingen 69 droomdekens aan het Beatrix kinderziekenhuis.

Vandaag liet een groepje van 53 meiden van het Praktijkonderwijs, een afdeling van het Dollard College te Winschoten, trots hun eigen gemaakte droomdekentjes zien .In een periode van 7 weken hebben ze o.l.v. hun textieldocente Henriette Koller maar liefst 69 droomdekentjes gemaakt. De dekentjes werden vandaag overhandigd aan het Beatrix kinderziekenhuis. Henriette en haar leerlingen bedanken hierbij een ieder die hen heeft voorzien van stofjes, garen en vulling. In de toekomst blijven zij dekentjes maken. Wilt u hen steunen dan kunt u uw stofpakketjes in de winkel afgeven. Ook Jan Henk de Groot was erbij, hij verzorgde de muzikale omlijsting bij de overhandiging van de droomdekens

Reactie van  Henriette was:  “het raakte me diep in mijn hart! Geweldige dag, het voelt zo goed wat we hebben gedaan voor de zieke kinderen.”

Ook Jan Henk de Groot had een reactie geplaatst op facebook: Ik was erg geëmotioneerd door het hele gebeuren op plek waar wij bijna 4 jaar geleden dagelijks verbleven bij Riff. Gelukkig werd er ook flink geklooid en wat overbleef waren Happy girls  en ik ging naar huis met mijn droomdeken vol cassettebandjes!

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.